Willicon kasvattaja

Hei, olen Eeva-Leena "Eve" Juntunen. Tervetuloa kotisivuilleni ja blogiini, josta löydät tietoa kissoistani ja kasvateistani. Lemmikkiharrastukseni on elämänmittainen, mutta kasvattajanimen kissoille hain vasta 2008. Ensimmäinen belgianpaimenkoirapentue meille syntyi 20 vuotta sitten.

Perheeseeni kuuluu kolme koiraa, kaksi lastani ja lauma itämaisia ja american curl -kissoja. Olen käynyt niin Suomen Kennelliiton kuin Suomen Kissaliiton kasvattajan perus- ja jatkokurssit. Lisäksi olen pätevöitynyt kehä- ja koetoimitsijaksi, toiminut koulutusohjaajana, kilpaillut tokossa ja agilityssä ja osallistunut vapaaehtoisen pelastuspalvelun toimintaan pelastuskoiranohjaajana. Viime vuosina on kissaharrastus vienyt enenevissä määrin aikaani ja minut tapaakin usein kissanäyttelyissä toimihenkilönä. Kuulun rotuyhdistys Oricat ry:n hallitukseen ja olen Suomen Puolanvinttikoirat ry:n perustajajäsen. Eläinyhdistysten ulkopuolella olen ay-aktiivi ja joogapassiivi. Ammatiltani olen välinehuoltaja.

Kun valtaosa kotona asuvista kissoista on siitosuransa päättyneitä kastraatteja, on kasvatus nykyisellään sijoituskotien varassa ja siksi melko pienimuotoista. Pentueita syntyy kuitenkin vuosittain (koskee itämaisrotuja, american curl-pentuja ei edes joka toinen vuosi) ja toivon aina löytäväni pennuille rakastavat ja rotuun perehtyneet koko kissanelämän kodit, jotka muistaisivat kertoa kuulumisia myös kasvattajalle. Minua nimittäin kiinnostaa. Ajoittain myös aikuisia kissoja etsii uutta kotia ja pyrin uuden perheen etsinnässä auttamaan muitakin, kuin omia kasvattejani. Otathan yhteyttä, jos haaveilet Willicon pennusta tai harrastamieni rotujen aikuisesta yksilöstä!

Kuva assistenttiurani alkutaipaleelta 2010. Ääntä pöydällä avaa Willicon B-pentueen isä, Mummeli Twixinho Jesse. Kuvan otti Elina.
Kuva assistenttiurani alkutaipaleelta 2010. Ääntä pöydällä avaa Willicon B-pentueen isä, Mummeli Twixinho Jesse. Kuvan otti Elina.