RUROK, PIROK ja koteja yhä etsitään

04.09.2018

Myös viimeiset kaksi viikonloppua on menneet kissanäyttelyissä. Elokuun viimeisenä viikonloppuna kotinäyttelyynsä Vantaalla osallistui DidiEetuDuudson - Willicon Dorian Gray, joka sai sertinsä ja taistelunaarmuista (kodin kastraattinaaras möyhentää nuorta miestä astetta rajummin ottein) huolimatta myös kutsun tuomarin parhaan valintaan. Voittajaksi ei naarmunaamalla kuitenkaan ylletty ja kuumasta hallista saatiin lähtölupa samoin tein. 

Viikkoa myöhemmin osallistui DD:n sisko Tytti - Willicon Dove Baby Dove, enonsa Diegon -Willicon Kill City Kills ja kissalamme uusimman toivon Huhun eli Baila-Bailan Hulluuden Highwayn kera Tampereen Lemmikkimessujen yhteydessä järjestettyyn PIROKin kansainväliseen kissanäyttelyyn. Myös Tytti sai sertinsä, Huhu ekassa näyttelyssään pentuluokan EX1 ja moitteita pulleasta olemuksesta, mutta ujo mammanpoika Diegopa räjäytti pankin ollen kovassa seurassa tuomarin paras kastraattiuros! Hyvä lihaskunto, kaunis kiiltävänmusta turkki ja jalokiven vihreät silmät tekivät tuomariin vaikutuksen ja niin pääsi jäntevä jättiläiskatkarapu venymään näyttelyn loppukilpailussa taitavan assistenttikaverin käsissä. Finaalissa voitto meni toiselle hienolle itämaiselle pitkäkarvalle, mutta olin kyllä iloinen ja ylpeä, kun kissan hieno kunto ja hyvät ominaisuudet huomattiin, vaikka korvat eivät trendikkäästi poskilla lerpukaan. 

Kodin etsinnästä sen verran, että suklaasiskostenkin kodinetsintä on nyt julkinen. Tytöt ovat Old Hollywood Stars-pentueestamme itämainen pitkäkarva Willicon Loretta Young ja itämainen lyhytkarva Willicon Ava Gardner, tuttavallisemmin Gurii ja Hjördis. Kaksikon kodinetsintäilmoitus omistajan yhteystiedon kera on kissalan FB sivulla, mutta minunkin kauttani söpöläisiä voi tiedustella. Anis sen sijaan on jo uudessa kodissa koeajalla. Ihanaa, että vähän vanhemmallekin kissalle löytyy hyviä kotiehdokkaita!