Mitä seuraavaksi?

08.11.2018

No mitäpä sitten seuraavaksi. Tämän vuoden pentusuunnitelmat ovat menneet syystä tai toisesta myttyyn. Vielä on toivoa, että Misha saisi yhteistyökissaloissa jälkeläisiä aikaiseksi. Haldihan teki niitä etelänturneellaan kaikkiaan kymmenen. Kelpaisi kymmenen Mishaakin, vaikka toisten kasvattejahan ne on heti, kun kasvattajanimi kissan nimen edessä vaihtuu. Minulle ovat kuitenkin äärettömän kiinnostavia molemmat suunnitellut pentueet, eikä vähiten siksi, että minun kasvatuskissojani on niissä molemmissa kummankin vanhemman sukutaulussa. Vaan niistä (pentueista) saavat ko kasvattajat itse aikanaan kertoa, mikäli aihetta uutisoida on.

Willicon kasvatussuunnitelmat ensivuodelle olisivat balineesi-, OLH- ja siamilaisvariantteja. Eka haave olisi yhdistää DidiDuudson ja Ellu (SunSarin Bijou). Toisessa vanhempina olisi kaksi sinistä kissaa, joista DD:n sisko Tytti (kuin toki DD itsekin) pitää vielä siitostestata ennen kuhertelemaan lähetystä. World Showsta saatu laaja geenitestitarjous houkuttaisi, mutta budjetti ei vielä anna sille myöten. Tytille kaavailtu sininen paljastetaan sitten, mikäli suunnitelmasta tulee totta. Ennen astutuksia on sisaruksilla DD ja Tytti testien lisäksi vielä vuoden viimeiset näyttelyt edessä. Tytille sen kolmas aikuisluokka kisataan Turussa marraskuun viimeisenä sunnuntaina, Duudson osallistuu RUROKin joulukuun näyttelyyn Vantaalla molempina päivinä.

Curlisuunnitelmat ovat tällä hetkellä jäissä johtuen kasvattini vakavasta sairastumisesta. Kumpikaan curlipojistamme ei myöskään osallistu enää tänä vuonna näyttelyihin.