ERY-SYD

26.09.2018

Kaksi viikonloppua ilman kissanäyttelyitä sujui kotoisissa merkeissä ja levon kannalta. Lemmikeistä iloitsee eniten, kun ehtii viettää niiden kanssa aikaa. Viime viikonloppuna taas kuitenkin päästiin ns. asiaan, kun olimme Etelä-Suomen Rotukissayhdistyksen kv-näyttelyssä Vermossa hakemassa DidiDuudsonille kahta seuraavaa sertiä. 

Lauantaina tuomari päätyi tiukan kilpailun jälkeen nominoimaan Duudsonin ja näin 11 kk nuori sinitabbynaamio kvalifioitui Maailman Voittaja - näyttelykelpoiseksi. Siskolla ja enolla oli vaadittava tulos jo ennestään ja Misha, Jerry ja Costa ovat arvokisakelpoisia titteleidensä puolesta - Mishalla toki NOMmeja ja BISsejäkin on.

Paneelissa ei DD:lle ääniä tippunut - kaikki äänestivät kaiken voittanutta somaliurosta, mutta harjoituksesta kävi (mukavan lunki nuori uros tämäkin - Mishan serkun poika) ja saimme ihania valokuvia, kun panelisteja kuvasi ammattivalokuvaaja Ludmila Pankova a.k.a. Tessa. Kuvat on nähtävissä kissalan FB-sivulla.

Sunnuntaina ei pärjätty aikuisemmille BAL ja OLH kolleille ja drive in-näyttelystä saatiin lupa lähteä. Tai DD sai, itse olin toimihenkilönä ja näin ollen näyttelyn loppuun saakka paikalla. Hanna-Leena kuitenkin sai kerätä Championiksi valmistuneen kissansa, kevythäkkinsä ja ruusukkeensa ja saattoi suunnata kotiin. Duudsonin seuraava koitos on - ei enempää eikä vähempää kuin liki 1600 kissan World Cat Show lokakuussa Tampereella.